17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

Düzcespor'a yeni başkan

Düzcespor'da yapılan olağanüstü kongrede Ümit Özmen yeni kulüp başkanı oldu.


TFF 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Düzcespor'da, 18 Haziran 2008'de yapılan olağanüstü kongre ile Hasan Aktürk yönetimini göreve gelmişti. 7 Kasım 2008'de de Hasan Aktürk yönetimi gereken desteği alamadığı gerekçesiyle istifa kararı almıştı. 18 Kasım yapılan olağanüstü kongre, çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle 25 Kasım'a ertelenmişti. Çoğunluğun sağlanmasıyla yapılan kongrede konuşan eski kulüp başkanı Hasan Aktürk, bu güne gelmelerinde kendilerine yardımcı olan başta Vali Bülent Kılınç olmak üzere tüm
camiaya teşekkür etti. Aktürk'ün konuşması ve faaliyet raporunu okumasında sonra seçime geçildi. Seçime tek liste halinde giren Ümit Özmen, kullanılan tüm oyları alarak başkanlığa seçildi.


Kongrenin ardından konuşan Düzcespor'un yeni başkanı Ümit Özmen, Düzcespor'u kurumsallaştırmak istediklerini belirterek, yeni oluşan yönetim kuruluyla beraber Düzcespor'u hak ettiği noktalara taşımaya çalışacaklarını söyledi. Özmen, yönetimde yer alan isimlerin önümüzdeki günlerde görev dağılımını gerçekleştirdikten sonra kamuoyunun ayrıntılı şekilde bilgilendirileceğini de sözlerine ekledi. Ardından tebrikleri kabul eden Özmen, eski başkan Hasan Aktürk'le de bir hatıra fotoğrafı çektirdi. Düzcespor'un yeni yönetim kurulu önümüzdeki günlerde toplanarak görev dağılımını gerçekleştirecek.


25 Kasım'da yapılan Düzcespor olağanüstü kongresinde oluşan yeni yönetim kurulunda şu isimler yer aldı: Ümit Özmen, Mehmet Nuri Özçelik, Saffet Pehlivan, Ragıp Gökesaoğlu, Ender Çakar, Yavuz Temizel, Muhittin Coşkun, İbrahim Sancaklı, Ferda Aypar, Nihat Demircan, Can Beşer, Saim Tut, Orhan Aydın, Leon Kalma, Mustafa Duman ve Hayrettin Günal.

iha
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2008 Çarşamba 11:16:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?