17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

Düzcespor'da ekonomik sıkıntı aşıldı

TFF 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Düzcespor'da yaşanan ekonomik kriz il yöneticilerinin araya girerek maddi kaynak sağlanmasıyla tatlıya bağlandı.

Yaşanan sıkıntı nedeniyle istifa eden Genel Kaptan Selahattin Kudu ve yönetim kurulu üyesi Selahattin Turan istifalarını geri çektiler.


Düzcespor Kulübü Basın Sözcüsü Gürsel Coşkun, düzenlediği basın toplantısında suların durulduğu ve herkesin işinin başında olduğu açıklandı. Coşkun, "Gündemde yer alan kaos haberleri hem sporcularımızı hem de biz yöneticileri zor duruma sokuyor. Sporseverlerden bu tür haberlere prim vermemelerini rica ediyoruz.

Düzcespor'da her kulüpte olabilecek maddi sorunlar var. Profesyonel liglerde birçok takımın borcu var. Futbolcularımızın maç başı ücretlerini ödedik. Bugün itibariyle de yeni ödeme takvimleri oluşturduk. Ödemelerimiz bu takvimlere göre devam edecek" dedi.


Teknik Direktör Bülent Topuzoğlu'nun basında yer alan açıklamalarını da değerlendiren Coşkun, "Hocamız sert açıklamalar yapmıştır fakat amacını aşan açıklamalar olmamıştır. Hocamıza sonuna kadar güveniyoruz. Biz Bülent hocamızla yola başladık ve öyle de devam edeceğiz. Aramızda herhangi bir fikir ayrılığı bulunmamaktadır" şeklinde konuştu.


Düzcespor'un çalışmalarına aralıksız devam ettiğini belirten Coşkun, yarın oynayacakları Keçiörengücü maçında tüm Düzceli sporseverleri stada beklediklerini de sözlerine ekledi.

İha
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2008 Cuma 15:26:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?