17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

Düzcespor'da kadro sıkıntısı

Düzcespor Teknik Direktörü Bülent Topuzoğlu, takımdaki sakat ve cezalı duruma düşen oyuncuları nedeniyle bu hafta kendi sahalarında İnegölspor ile oynayacakları maçta sıkıntı yaşayacaklarını söyledi.


TFF 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Düzcespor'da sakat ve cezalı oyuncular, teknik heyeti düşündürüyor.

 

Keçiören Belediyespor maçında sakatlanan Cüneyt ve Eser'in yanı sıra kırmızı kart gören Kenan ve kart cezalısı Celal, İnegölspor karşısında forma giyemeyecek. Dar bir kadroya sahip olduklarını ifade eden Teknik Direktör Bülent Topuzoğlu, "Kadromuz alternatifli bir kadro değil. Dolayısıyla bu tür durumlarda sıkıntı yaşıyoruz. Sakatlanan ve cezalı duruma düşen oyuncularımın yerine oynatabileceğim
oyuncularım maalesef yok. Bu nedenle son maçta normalde o noktalarda oynamayan oyuncularımıza yer vereceğiz. Sıkıntı yaşayacağımız kesin, fakat son maçta kendi evimizde kazanarak camianın yüzünü güldürmek istiyoruz" diye konuştu.
Keçiören Belediyespor maçının ilk bölümünde çok güzel oynadıklarını kaydeden Topuzoğlu, "Maçın ilk bölümlerinde tek kale oynadık. İleri uçtaki oyuncularımız çok gol pozisyonu kaçırdılar. İlk yarının sonlarında bireysel bir hata sonucu yediğimiz golle geriye düştük. İkinci yarıda iki önemli oyuncumuz Eser ve Cüneyt sakatlandılar. Bu da yetmezmiş gibi bir de Kenan kırmızı kart gördü ve sahada 10 kişi kaldık. Maç Kenan'ın atılmasıyla tamamen rakip lehine döndü. Maalesef maçı döndüremedik" ifadelerini kullandı. Keçiören Belediyespor maçında oyuncularını protesto eden taraftarlara tepki gösteren Topuzoğlu, oyuncularının hiç hak etmedikleri sözlerle karşı karşıya kaldığını, bu tür davranışların Düzcespor taraftarlarına yakışmadığını dile getirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2008 Pazartesi 18:40:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?