17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

Eftenia Otel'i turizme kazandıracak

Düzce'nin Gölyaka ilçesinde bulunan Eftenia Oteli'nin yeni sahibi Ebru Yorgancı, basın mensuplarına verdiği yemekte, "Oteli turizme kazandırılması konusunda elimizden geleni yapacağız" dedi.


Gölyaka ilçesindeki Eftenia Oteli'nin yeni yönetimi, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Otelin yeni sahibi Ebru Yorgancı'nın evsahipliğinde düzenlenen yemekli toplantıya, gazetecilerin yanı sıra Gölyaka Belediye Başkanı Nihat Çelik, İl Kültür ve Turizm Müdürü Özcan Budak da katıldı.

Belediye Başkanı Çelik, yemekte yaptığı konuşmada, ilçede turizm adına yapılan her yatırım için üzerlerine düşen göreve hazır olduklarını söyledi. İl Kültür ve Turizm Müdürü Özcan Budak, Eftenia Otel'in önemli turizm merkezlerinden biri olabileceğini belirterek, yeni kişiler ve projelere hazır olduklarını ifade etti.

Otelin yeni sahibi Ebru Yorgancı ise, daha önce otele geldiğini ve çok beğendiğini belirterek, "Burada önemli projeler hayata geçireceğiz. Oteli turizme kazandırılması konusunda elimizden geleni yapacağız" dedi

İha
Yayın Tarihi : 29 Eylül 2008 Pazartesi 14:54:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?