17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

Eğlendiler, eğlendirdiler

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan "23 Nisan Çocuk Şenliği'' gecesinde minikler hem eğlendi, hem eğlendirdi.


23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde 18 Temmuz Spor Salonunda yapılan "23 Nisan Çocuk Şenliği" programına İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Sezer, daire amirleri ile çok sayıda veli ve davetli katıldı. Programda bir konuşma yapan Milli Eğitim Müdürü Yusuf Sezer, müdürlük olarak bu tip bir eğlenceyi ilk kez yaptıklarını ve gerçekten gerekli olduğunu belirterek, "Geleceğin emanetçileri çocuklarımız çok önemli. Ulu önder Atatürk geleceği gören kişiliği ile çocuklara çok fazla önem veriyordu. Biz de çocuklarımıza önem veriyoruz ve yerimizi alacakları için onlarla gurur duyuyoruz" dedi.


Konuşmaların ardından Düzce'de faaliyet gösteren ana okulları ve ana sınıfı öğrencileri tarafından hazırlanan gösteriler sunuldu. Miniklerin yaptığı gösteriler salondan büyük alkış alırken bir çok veli de çocuğunun bu anını ölümsüzleştirmek için birbirleriyle yarıştı.

iha
Yayın Tarihi : 24 Nisan 2008 Perşembe 20:35:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?