17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

Eiğitim yatırımları devam ediyor

Düzce İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Sezer, TOKİ tarafından Kalıcı Konutlar bölgesinde yapılan lise binasını Anadolu Lisesi olarak kullanmak istediklerini söyledi.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Düzce'de yapılan eğitim yatırımları devam ediyor. TOKİ'nin Kalıcı Konutlar 11. bölgede yaptığı 32 derslikli okulun bitme aşamasına gelirken, binanın Anadolu Lisesi olarak kullanılması planlanıyor.

İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Sezer, Düzce'de eğitim gören kaliteli öğrencileri başka illere kaptırmak istemediklerini ifade ederek "Anadolu liselerinde başarılı ve seçilmiş öğrenciler eğitim görüyor. Kalıcı Konutlar bölgesinde düz lise, Sağlık Meslek Lisesi ve Kız Meslek lisemiz var. Tek eksiğimiz Anadolu Lisesi olarak görünüyor. Bu sebeple yapılan 32 derslikli okul binasını 3. Anadolu lisesini olarak açmayı düşünüyoruz. Bunun dışında merkezde de dördüncü bir Anadolu lisesi açacağız" dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Sezer ayrıca, kalıcı konutlar bölgesinde daha önce ana okulu bulunmadığını da hatırlatarak, şu anda 2 ana okulu binası yapının devam ettiğini söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 23 Aralık 2008 Salı 16:03:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?