17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

Emek pazarında e-satış

EMEKLERE E-SATIŞ

Düzce Belediyesi Kent konseyi Kadın Meclisi ve Düzce Kadın Dayanışma Derneği üyelerini temsilen bir basın açıklaması yapan Düzce Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Üyesi Melek Çağtay, “1001 emek pazarında kadın üreticiler hazırladıkları çok çeşitli yiyecek ve el işi ürünleri ekonomik olarak değerlendire bilmekte kısıtlıda olsa da pazar bula bilmektedirler. Markanın Mali desteği ile hayata geçirilen Düzce Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Düzce Kadın Dayanışma Derneğinin ortak hazırladıkları 1001 Emek Pazarında E-satış projesi ile ilimizdeki kadın girişimci potansiyelinin geliştirilmesi ve daha donanımlı hale getirilmesi için yaygınlaştırılması hedeflenmektedir” dedi.

E-Satış konusuna da değinen Çağatay “E- ticaret alanı dernek mevcut üyeleri ve diğer potansiyeli üyeler için ürettikleri ürünleri değerlendirebilecekleri daha geniş bir yelpazede pazarlama oranı bulabilecekleri bir alandır” diyerek kadınlara çağrıda bulundu.

Çağatay son olarak “Kadınlarımızın ürettiklerini satabilecekleri bir platform oluşturmayı ve bu yolda gerek üretici kadınlarımızın sayısını gerekse de üretilen ürünlerin çeşitlerini arttırmayı amaçlamaktadır tüm kadın arkadaşlarımızı örgütlü bir dayanışmaya içinde birlikte yürümeye birlikte hareket etmeye birlikte varlığımızı sürdürmeye davet ediyoruz” dedi.

Basın açıklamasının ardından E-Satış seminerine katılan ve seminer sonunda E satışı öğrenen kadın üyelere sertifikaları verildi.

EMEKLERE E-SATIŞ
İHA
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2011 Çarşamba 13:33:03
Güncelleme :15 Haziran 2011 Çarşamba 14:09:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?