17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

EML'de 'Buluşma Günü'

Düzce Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Derneği tarafından düzenlenen ''Buluşma Günün''de meslek lisesi mezunları bir araya geldi.

Düzce Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Derneği'nin, bu yıl ilkini düzenlediği ''Buluşma Günü''nde, meslek lisesi mezunları bir araya geldi. Programa uzun yıllar bir araya gelememenin heyecanını yaşayan mezunların yanı sıra, Düzce Valisi Bülent Kılınç, Milli Eğitim Şube Müdürü Turgut Cüre ve davetliler katıldı.

Törende konuşan Okul Müdürü Hüseyin Erçetin, Endüstri Meslek Lisesi hakkında bilgiler vererek, okulun 1969 yılında açıldığını ve şu ana kadar 11 bin 565 mezun verdiğini söyledi.

Vali Bülent Kılınç ise, meslek liselerinde eğitim alan öğrencilerin, daha kolay iş bulabileceğini ifade ederek, "Meslek liselerindeki kat sayı eşitsizliğini ortadan kaldırarak gençlerimizin meslek liselerine gitmelerini sağlayabiliriz" dedi.
Konuşmaların ardından mezunlar derneğinin kurulmasında emeği geçenlere plaketler verildi. Daha sonra Vali Bülent Kılınç ve beraberindeki heyet Endüstri Meslek Lisesi'ni gezdi.

iha
Yayın Tarihi : 26 Ekim 2008 Pazar 19:51:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?