17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

Fakülte hastanesi bitti

Düzce Üniversitesi (DÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'nin yeni binasında başlatılan çalışmalarda sona gelindi. Hastanenin 30 Kasım tarihinde başhekimliğe devir edileceği ve ilk etapta 4 katının açılacağı öğrenildi.


DÜ Tıp Fakültesi bünyesinde Beçiyörükler yerleşkesinde yapımı devam eden yeni hastane binasında sona yaklaşılıyor. Hastanenin son durumu hakkında bilgiler veren DÜ Yapı İşleri Dairesi Başkanı Ayşegül Kaya, hastanede çalışmaların devam ettiğini belirterek, "Hastanemiz 30 Kasım tarihinde her şeyiyle başhekimliğe teslim edilecek.

Müteahhit iş bitti dilekçesi vermesine rağmen geçici kabul işlemeleri başladı. Bazı testler cihazların denenmesi gibi içerde birtakım işlemler var. Onların devam etmesi nedeniyle ay sonunu bulur diyebiliyoruz'' dedi. Vali Bülent Kılınç ise, hastanenin il etapta tam kapasiteyle hizmet veremeyeceğini belirterek, "Hastaneyi birden açamıyoruz. Hem tefrişat yönünden hem de personel yönünden sıkıntı çekiyoruz. Ama hastanelerimizi rahatlatacak 4 katını en kısa zamanda açmaya çalışıyoruz. 30 Kasım tarihine kadar eksik malzemeler yetişecek diye bekliyoruz'' dedi.

iha
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2008 Perşembe 18:40:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?