17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

Gelişim Koleji maça hazır

Nu-Door Düzce Gençlikspor hafta sonu oynayacağı Gelişim Koleji maçının hazırılıklarını tamamladı.


Türk Basketbol 2 Lig B Grubunda mücadele eden Nu-Door Düzce Gençlikspor, ligin 5. haftasında grubun iddialı takımlarından Gelişim Koleji'ni 18 Temmuz Spor Salonu'nda konuk edecek. Maçın hazırlıklarını sürdüren Gençlikspor'da elinden sakatlığı bulunan Marvett Mc. Donald haricinde eksik oyuncu bulunmuyor.


Haftalık bilgilendirme toplantısında konuşan Koç Behçet Üner, takımın bu haftaki maça çok iyi hazırlandığını belirterek, "İçeride oynayacağımız hiçbir maçı kaybetmek istemiyoruz. Bunu ligin başından beri ısrarla tekrarlıyoruz. Genç ve geç tamamlanan bir takımız. En büyük kozumuz saha ve seyirci avantajı. Geçtiğimiz hafta Ankara deplasmanında beklemediğimiz ve hak etmediğimiz bir mağlubiyet aldık. Bu maçın telafisini yapacağız.

Oyuncularımız maça tam anlamıyla hazırlar. Takımımıza son olarak katılan Soner de bu maçta forma giyecek. Takımımıza çok önemli katkıları olacağını düşünüyoruz. Zaten katkısı olacağına inandığımız için bu oyuncuyu kadromuza dahil ettik. Her maçta olduğu gibi coşkulu taraftarımızı yine salona bekliyoruz. Ankara deplasmanında kaybettiğimiz puanı taraftarımızın yoğun desteğiyle burada telafi etmek istiyoruz" dedi.


Rakip Gelişim Koleji'nin kaliteli oyunculardan kurulu bir ekip olduğunu söyleyen Üner, özellikle Amerikalı oyuncularının çok etkili olduğunu ve özel olarak önlemler düşündüklerini ifade etti.


Takıma yeni katılan Soner Şahin ise "Gençlikspor'a geldiğim için mutluyum. Burada önemli başarılara imza atacağıma inanıyorum. Gençlikspor'un ikinci ligde en etkili seyirciye sahip olan takım olduğunu, buraya maç oynamaya gelen takımların maça geriden başladıklarını biliyorum" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 14 Kasım 2008 Cuma 16:29:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?