17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

Gençlikspor İTÜ'den çekinmiyor

Nu-Door Düzce Gençlikspor Koç'u Behçet Üner 25 Ekim Cumartesi günü İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Basketbol takımı ile yapacakları karşılaşmada tek hedeflerinin galibiyet olduğunu söyledi.


Türkiye Basketbol İkinci Ligi B Grubu'nda mücadele eden Nu-Door Düzce Gençlikspor, Ayazağa Spor Salonu'nda grubun en iddialı takımlarından İstanbul Teknik Üniversitesi'yle karşı karşıya gelecek.
Maçın Düzce'deki hazırlıklarını tamamlayan Nu-Door Düzce Gençlikspor, özel bir otobüsle İstanbul'a gitti. Yola çıkmadan önce bir basın toplantısı düzenleyen Nu-Door Düzce Gençlikspor Koç'u Behçet Üner, İstanbul'a kazanmaya gittiklerini ve bunu başarmak için ellerinden gelen mücadeleyi vereceklerini söyledi.

Üner, "İlk maçı baz alıp, kendimizi rehavete sokmayacağız. İTÜ çok güçlü bir takım, ilk maçında yüzde 50 üçlük ortalamasıyla oynamış. Bizim maçta bunu yaptırmamız lazım. Mücadeleci ve genç bir takımız. Başarabileceğimize inanıyoruz" dedi.


Konuşmasının bir bölümünde Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'i örnek gösteren Üner, "Fatih Terim'in de dediği gibi elimizdeki kadroyla başarı arayacağız. Rakibe göre daha genç ve tecrübesiz oyunculardan kurulu bir ekibimiz olmasına rağmen maçı kazanmak istiyoruz ve kazanmaya gidiyoruz" diye konuştu.
Nu-Door Düzce Gençlikspor'un başarılı oyuncularından Barkın Haluk Çınar da takımın son durumunun iyi olduğunu belirterek, "Çok çalışıyoruz. Çalışmalara ve hazırlık dönemine geç başladık. Bu nedenle çabuk yoruluyoruz. Fakat açıklarımızı kapatmak adına çok çalışıyoruz. Umuyoruz ki bu maçta rakibimiz İTÜ'yü yeneceğiz. Rakipten çekinmiyoruz" dedi.


Nu-Door Düzce Gençlikspor'un Amerikalı oyuncusu Marvett Mc. Donald ise takımın çok mücadeleci ve yılmayan bir ekip olduğunu söyledi ve İTÜ deplasmanından galibiyetle dönmek istediklerini yineledi. Mc.Donald, "Oynadığım ilk maçta kendimi iyi bulmadım. 8 top kaybı yaptım. Bu maçta daha az hata yapıp daha çok sayı üretmeye çalışacağım. Takımımız buna çok elverişli. Hocamız da oynadığı dönemlerde benim gibi oyun kurucu olarak görev yapmış. Bunun için benden ne isteyeceğini ve neler yapmam gerektiğini çok iyi biliyorum. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Takıma çok rahat şekilde uyum sağladım. Zaten kaptan Alpay'la geçen sezon aynı takımda mücadele ettik. Sanıyorum bu sezon güzel işler başaracağız" şeklinde konuştu.


BELEDİYE'DEN GENÇLİKSPOR'A OTOBÜS DESTEĞİ
Nu-Door Düzce Gençlikspor'un bu sezonki ilk deplasman maçı olan İTÜ müsabakası için Düzce Belediyesi taraftar ve basın mensupları için otobüs kaldırıyor. Yarın saat 10,30'da Gençlik Spor İl Müdürlüğü'nün önünden kalkacak olan otobüs maç sonrasında da taraftarları Düzce'ye geri getirecek

İha
Yayın Tarihi : 24 Ekim 2008 Cuma 15:03:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?