17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

Gençlikspor'a ABD'li basketçi

Nu-Door Düzce Gençlikspor, Düzce Belediye Başkanı'nın hediye ettiği Amerikalı oyuncu Marvett McDonald ile anlaşmaya vardı.


Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Nu-Door Düzce Gençlikspor'a Amerikalı bir oyuncu hediye etti.

Kosova Prishtina takımından transfer edilen Marvett McDonald (25), 190 santimetre boyunda ve oyun kurucu olarak görev yapıyor. Univercity Alabama Birmingham ve Kosova Prishtina takımlarında forma giyen McDonald, bu sezon Nu-Door Düzce Gençlikspor için ter dökecek. Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Nu-Door Düzce Gençlikspor'un iyi bir oyuncuya ihtiyacı olduğunu belirterek, "İnşallah bu transferimiz takımımız için faydalı olur. Her yıl Düzce Gençlikspor'a bir basketbolcu hediye ediyoruz. Bu yıl da bunu gerçekleştirmiş olmanın gururunu yaşıyoruz" dedi.


Salon sporlarının Düzce'de yeni yeni tanındığına da değinen Başkan Keleş, "Düzce Gençlikspor'un bunda büyük payı var. Geçtiğimiz yıl izlediğim Gençlikspor maçlarında salonun dolu olduğunu gördüm. Bu çok sevindirici bir durum. Hiç kimsenin spordan umutlu olmadığı bir dönemde Düzce Gençlikspor bunu başardı. Futbolda hep 1. Lig'i istiyoruz. Bunu basketbol için de arzu etmeliyiz. Üstelik futboldan daha centilmen bir seyirci kitlesine sahip" diye konuştu.


Nu-Door Düzce Gençlikspor'un yeni antrenörü Behçet Üner de iyi bir takım kurduklarını ancak zamana ihtiyaçlarının olduğunu söyledi. Üner ayrıca, oyuncularının çok genç olmalarının kendilerine avantaj yaratmasını umduğunu sözlerine ekleyerek, "Oyuncularımız birbirleri ile daha önce hiç oynamadılar. Uyum sürecini hazırlık maçları ile bir an önce geçerek başarılı bir sezon geçirmek istiyoruz" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 24 Eylül 2008 Çarşamba 17:55:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?