17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

GM'den Opel'e ziyaret

General Motor (GM) Satış Sonrası Müşteri İlişkileri Genel Müdür Yardımcısı Alpagut Girgin ile Teknik Destek ve Müşteri İlişkileri Müdürü Serkan Koçak, Düzce'ye gelerek Opel Kervan Otomotiv'i ziyaret ettiler.


GM Satış Sonrası Müşteri İlişkileri Genel Müdür Yardımcısı Alpagut Girgin, ziyaret hakkında bilgi vererek, "Düzce'de yapılan yatırımlarını dikkatle izliyoruz. Son dönemde artan bir ivme ile devam ediyorlar. Sorumluluk alanı satış sonrası olmasına rağmen yatırımların tümünü daha yakın bir şekilde değerlendirmek için buradayız" dedi.
Alpagut Girgin, yaşanan global krizi de değerlendirdi. Global bir krizle karşı karşıya olduğumuzu anlatan Girgin, şöyle konuştu: "Daha önce yaşanan krizlerden farklı olarak bu krizin esas oyuncuları biz değiliz. ABD'de başlayan ve Avrupa'da devam eden bizimde etkilerini yeni görmeye başladığımız bu krize Opel ve GM ailesi olarak en hafif şekilde atlatmanın projelerini üretiyoruz. 2009 yılının ilk çeyreğinde ve daha sonra azalan şekilde bu krizin olumsuz etkilerini bekliyoruz. Bence en sağlıklı yaklaşım iyimser olmaktır."


GM Teknik Destek ve Müşteri İlişkileri Müdürü Serkan Koçak ise 2008 yılının GM için müşteri memnuniyet yılı olduğunu 2009 yılında da aynı hedef üzerinde çalıştıklarını söyledi. Müşteri ilişkileri ve teknik destek anlamında Kervan yetkili servisin oldukça başarılı olduğunu gördüğünü anlatan Koçak, sözlerini şöyle tamamladı: "Müşteri memnuniyeti bizim için çok önemli. Bu önem içerisinde Kervan otomotivin verdiği destek büyük. Bununda satışlarımıza oldukça fazla yansıdığını görüyoruz. 2008 yılını müşteri memnuniyeti yılı olarak kabul etmiştik. 2009 yılı da aynı şekilde devam edecek."

iha
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2008 Cuma 12:36:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
OSMAN ASLANTÜRK IP: 88.247.32.xxx Tarih : 4.02.2009 16:14:48

Şirketimize ait 1999 model OPEL VECTRA 2.0 CD. aracın 16 Valf olduğunu belgesini almak için, ANKARA,da OPİS,OPAL,OPAN, ESKİŞEHİR ALPATA, İZMİR GM, dahil tüm yerleri aradım aradığım her servisten de en az dörder kişiye derdimi anlattım ama çözüm bulamadım PES ettim, ÖZEL BİNA ELEKTRONİK 0312-442 78 20 www.ozelbinaelektronik.com