17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

Hacılara kontörlü telefon hattı

Türk Telekom, hac ve umre ziyaretçilerinin Türkiye ile ucuza konuşabilmeleri için yeni bir hizmet geliştirdi.

'HacKart' kontörlü telefon kartı ile hacılar hem Türkiye'deki yakınları ile hem de kendi aralarında en uygun ücretlerle konuşabilecek.


Türk Telekom Düzce İl Müdürü Kadir Can yaptığı açıklamada, Türk hacı adaylarına hac ve umre ziyaretlerinde kullanılmak üzere yeni bir hizmet sunuluyor. Can, hacıların daha ucuza konuşacağını ifade ederek ''Kontörlü telefon kartı HacKart ile Suudi Arabistan'dan Türkiye'yi aramak, ya da Suudi Arabistan içinde konuşmak en ekonomik şekilde mümkün olacak'' dedi.


Telekom Müdürü Can sözlerine şöyle devam etti; "HacKart, Suudi Arabistan Telekom şirketine ait Al Jawal GSM operatörü ve Türk Telekom işbirliğiyle geliştirildi. Türk Telekom güvencesi altında konuşma imkanı sağlayan HacKart uygulaması ile, Türk hacı ve umre ziyaretçilerine Suudi Arabistan'da kullanılmak üzere Suudi Telekom GSM operatörü Al-Jawal firmasına ait ön ödemeli kartlarının sağlanacağı, hizmetten yararlanmak isteyen hacılara teslim edilecek. Bu kartlar içinde 40 kontör bulunak ve ve Suudi Arabistan'a gittiklerinde kullanıma açılacak. Böylelikle hacı adayları Türkiye'deki yakınları ve Suudi Arabistan'daki tüm diğer operatörlerin müşterileri ile konuşma yapabilecekler."

İha
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2008 Cuma 18:26:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ramazan kuran IP: 78.165.140.xxx Tarih : 5.11.2008 11:00:51

öncelikle bunu başlattınız için cok teşekür edrim cünkü gercekten güzel bir sistem uygulamışsınız çünkü hacılarımız gercekten düşünce ve tedirgin oluyolardı ne yapacagız oralarda diye cok güzzel olmuş bence cok teşekür ederim türk telekoma saygılarımla