17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

Haluk Levent büyüledi

HALUK LEVENT COŞTURDU

Düzce Rafting ve Turizm festivali için Cumayeri ilçesine gelen Rock müziğinin sevilen yorumcularından Haluk Levent binlerce kişiyi coşturdu.

Cumayeri Kaymakamlığı tarafından organize edilen ve 3 gün süren Rafting ve Turizm Festivali sona erdi. Cumayeri Hükümet konağı önündeki meydanda yapılan festivalde son akşam Rock müziğinin sevilen yorumcusu Haluk Levent sahne aldı. Haluk Levent hayranları, sevilen sanatçının şarkılarını hep bir ağızdan eşlik etti.

Haluk Levent, Düzce'ye sık sık geldiğini ancak Cumayeri'ne ilk kez geldiğini söyleyerek "Düzce'ye daha önce birçok kez geldim. En son geçen yıl Düzce Üniversitesinin şenliğinde konser vermiştim. Ama Cumayeri ilçesine ilk kez geliyorum. Buranın rafting ile meşhur olan Dokuz Değirmen köyüne gittim ve inanılmaz etkilendim. Bundan sonra her Ankara'ya gidişimde Cumayeri'ne uğrayacağım" şeklinde konuştu.

Konser sonrasında Haluk Levent'e teşekkür edip plaket vermek için sahneye çıkan Cumayeri Kaymakamı Zafer Coşkun, Cumayeri tarihinin en kalabalık akşamı olduğunu söyleyerek, emeği geçen herkese teşekkür etti. Gece havai fişek gösterileri ile son buldu.

HALUK LEVENT COŞTURDU
İHA
Yayın Tarihi : 30 Mayıs 2011 Pazartesi 14:24:03
Güncelleme :30 Mayıs 2011 Pazartesi 15:16:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?