17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

HAS Parti'de aday sayısı 6

HAS PARTİ'NİN DÜZCE'DE 6 ADAY ADAYI VAR

Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) Düzce'de 1'i bayan olmak üzere 6 milletvekili aday adayını belirledi.

HAS Parti Kurucu İl Başkanı Selahattin Aydın, aday adaylarını belirlediklerini söyledi. Türkiye'nin seçim atmosferine girdiğini ve partilerin aday adayları arasından adaylarını belirlemek için çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Aydın, HAS Parti olarak 6 aday adayları bulunduğunu açıkladı.

HAS Parti'nin milletvekili aday adayları şu şekilde: Akçakoca Kurucu İlçe Başkanı Atilla Sağlam (Elektronik ve Haberleşme Mühendisi), Gölyaka Kurucu İlçe Başkanı Bahattin Özcan (Emekli Öğretmen), Dilek Yılmaz Kocabıyık (Avukat), Recep Tuna (Ziraat Teknikeri), Kurucu İl Başkanı Selahattin Aydın (İktisatçı), Şakir Berkarda (Makine Mühendisi).

Aydın, önümüzdeki hafta içerinde 3 milletvekili adayını belirleyeceklerini ve seçim çalışmalarına hızlı bir şekilde başlayacaklarını kaydederek, "Teşkilat çalışması ön plana çıkacak. Elimizden geleni yapacağız. İyi bir netice elde etmek istiyoruz" dedi.

İktidar ve mecliste bulunan muhalefet partilerinin Türkiye'nin ihtiyaçlarına cevap vermediğini, ülkenin sıkıtı içinde olduğunu, partilerin kavgadan ve Hacivat Karagöz oyunundan başka bir şey yapmadığını ifade eden Aydın, "Biz halkın içinde dolaşıyoruz. Halkın Genel Başkanımız Numan Kurtulmuş'a çok ciddi teveccühü var. Vatandaş alternatif olarak Halkın Sesi Partisi'ni gördüğünü ifade ediyor. İnşallah bu konuda teşkilat olarak bizim de gayretlerimiz ile bu seçimlerde iyi bir netice elde edeceğimize inanıyoruz. Bu çalışma içindeyiz" diye konuştu.

Açıklamasının ardından basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Aydın, seçim ittifakının gündemlerinde olmadığını vurguladı. Aydın şöyle konuştu: "Genel Başkanımızın ve Genel merkezin tavrı ittifak yapmama konusunda oldu. Türkiye'de siyaset çok çabuk yön değiştiriyor. Son dakikada bir şey olur mu onu bilmiyorum. Ama şu anda hiçbir ittifak çalışması ve görüşmesi yok."

Aydın, aday belirleme sonrasında herhangi bir küskünlük yaşanmayacağına inandığını vurgulayarak, "Partimizde küskünlük kesinlikle olmaz. Şu anda iktidar partisine 33 tane başvuru var. Bizde 6 tane aday adayı var. Bizim gibi bu sayıya ulaşmış başka bir parti var mı bilmiyorum?" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Mart 2011 Cuma 16:34:03
Güncelleme :25 Mart 2011 Cuma 17:59:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Hasan Fehmi Zor IP: 193.25.125.xxx Tarih : 26.03.2011 15:09:53

HAS partim yükselsin. Oylar NUMAN KURTULMUŞUN partisi HAS partiye.