17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

Hayallerim kağıtta

Düzce Kız Meslek Lisesi tarafından düzenlenen geleneksel "Hayallerim Kağıtta" isimli resim yarışmasında anaokulu öğrencileri en güzel resmi çizmek için yarıştı.

Düzce Kız Meslek Lisesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında resim yarışması düzenlendi. Kız Melek Lisesi bahçesinde düzenlenen yarışmaya İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Sezer, İl Milli Eğitim Müdür yardımcıları, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda veli katıldı.


Yarışma öncesi bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Sezer, çocukların temiz ve büyük bir hayal dünyası olduğunu ifade ederek, "Çocukların kağıtlara ne çizeceğini ben dahi hayal edemiyorum. Çünkü onların saf ve temiz, hiç bir negatif düşüncesi olmayan hayalleri var. Ulu önder Atatürk'ün vatanı emanet ettiği bu çocuklar ileride bizim yerimizi alacaklar" dedi.


Konuşmanın ardından Kız Meslek Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan palyaço gösterisi sunuldu. Gösterinin ardından minik öğrenciler hayallerini kağıtlara dökmeye başladı. Yarışmada minikler tarafından çizilen resimler daha sonra oluşturulan jüri tarafından değerlendirilerek derece verilecek ve resimler 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde sergilenecek.

iha
Yayın Tarihi : 17 Nisan 2008 Perşembe 14:52:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?