17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

HEPAR İl Başkanlığı açıldı

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, Düzce il başkanlığının açılışını yaptı.

Pamukoğlu, yurtiçi ve yurtdışında partiye olan teveccühün şaşırtacak ve hayalleri zorlayacak ölçüde olduğunu söyleyerek "Partimizin 2 ay içinde büyük kurultayını yapacak kadar hızla örgütlenmesi bu işle uğraşanları da şaşırtmıştır" dedi.

Hak ve Eşitlik Partisi'nin Düzce il başkanlığı binasını açmak için Düzce'ye gelen Osman Pamukoğlu, Türkiye genelinde 28 il ve 50 ilçede örgütlenme çalışmalarının sürdüğünü söyledi. Pamukoğlu, Hak ve Eşitlik Partisine hayalleri zorlayacak ölçüde ilginin olduğunu belirterek "Ülkemizin genelinde her yöreden halkımızın partiye olan teveccühü daha önce siyasetle uğraşmış siyasete yakın olmuş bu tip örgütlenmelerde çalışan insanları şaşırtacak ve hayallerini zorlayacak ölçüdedir. Genel Merkezimize ortalama 12 bin giriş müracaat etti. Her meslekten her sosyal sınıftan insanlar Partiye maddi manevi kazanç sağlamak için çabalamaya ve temas kurmaya çalışmaktadır. Yurt dışından ise 5-6 bin insanımız parti ile temas kurmak maddi ve manevi destek sağlamak için gayret göstermektedir. Yurtiçi ve yurtdışından erkek ve kadınlar gönülden partimizin il, ilçe ve belde başkanlıklarında bizzat görev almak istemektedirler" dedi.

Kasım'ın ilk yarısına kadar partinin büyük kurultaya gitmesi için gerekli olan 41 il ve 300 ilçede örgütlenmenin tamamlanacağını kaydeden Osman Pamukoğlu "Türk siyasi tarihinde bizzat halkın istediği, arzu ve teveccühü ile kurulan bu partinin 2 ay içinde büyük kurultayını yapacak kadar hızla örgütlenmesi bu işle uğraşanları da şaşırtmıştır. Düzce'de il başkanlığının ofisinin açılması için bulunuyorum. Düzcelilere hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu.

Osman Pamukoğlu, konuşmasının ardından Düzce İl Başkanı Mustafa Sabri Çelikağ'a parti rozetini taktı.

iha
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2008 Cumartesi 16:54:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?