17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

Ilgaz Beyköylüleri coşturdu

Düzce'nin Beyköy Beldesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında belediye tarafından halk konseri düzenlendi. Konserde pop müzik sanatçısı Ilgaz sahne aldı.

Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Beyköy Belediyesi tarafından halk konseri düzenlendi. Konser öncesi Beyköy Belediyesi İtfaiye ekipleri ve öğrenciler konvoy oluşturarak bando eşliğinde belde merkezinde yürüyüş yaptı.

Programda bir konuşma yapan Beyköy Belediye Başkanı Mustafa Yılmaz, imkanlarının kısıtlı olmasına rağmen gençlik şölenlerini her yıl yapmayı hedeflediklerini belirterek, "İmkanlarımız ölçüsünde etkinlikler düzenliyoruz. Halkımızın sosyal faaliyetlerden faydalanmasını arzu ediyoruz. Bu yıl 3.'sünü düzenlediğimiz şenliğe katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Yılmaz, beldede yapılan çalışmalar hakkında da bilgiler vererek, "Beyköy'de açılan OSB ile neredeyse işsiz vatandaşımız kalmadı. TOKİ ile ortaklaşa gerçekleştirdiğimiz konut projesi ile bir çok vatandaşımız konut sahibi oldu. Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile 5 dalda kurs açtık. Beyköy hem faaliyetleriyle, hem de yapısal olarak büyümeye çalışıyor. Vatandaşlarımızın da belediyenin yanında olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

Şenliğe katılan İl Kültür ve Turizm Müdürü Özcan Budak ise, Beyköy'ün Düzce'nin turizme açılan kapısı olduğunu belirterek, "Bizim yaylalarımıza, şelalelerimize açılan kapı Beyköy Beldesi'dir. Doğanın güzelliğinde bu havayı teneffüs etmek çok güzel. Beyköylü bayanlar Halk Eğitim Merkezi ve Beyköy Belediyesi işbirliği ile açılan kurslarda birbirinden güzel el işleri ortaya çıkarıyorlar. Bu ürünleri bir satış ofisi açarak, hafta sonu buraya gelen turistlere satarak gelir elde edebilirsiniz" dedi.

Konuşmaların ardından sahne alan pop şarkıcısı Ilgaz, sevilen şarkıları seslendirerek Beyköylüleri coşturdu. Gece havai fişek gösterileri ve 10. Yıl marşının çalınması ile yine coşku içinde son buldu.

.
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2008 Salı 17:14:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
SEVIL IP: 85.100.13.xxx Tarih : 10.08.2008 01:55:10

ben sizi sultanbeyli yaz koserinde gordum varkadaslarimla birlikte hep size sarkilarunuzda eslik ettik sultanbeyli sunnet solenindede sizi begenerek izledik slm larimizla sultanbeylidennnnnnnnnn