17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

İpek Şenoğlu Düzce'de

Royal Tenis Kulübü'nün davetlisi olarak Düzce'ye gelen ünlü tenisçi İpek Şenoğlu, gösteri maçı yaptı.


Royal Tenis Kulübü'nden Alptekin ve Rahman Aydın kardeşlerin davetlisi olarak Düzce'ye gelen ünlü tenisçi İpek Şenoğlu, Özkan Olcay Spor Salonu'nda gösteri maçı yaptı. Gösteri maçını Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürü Korhan Öztekin, Milli Eğitim Müdürü Yusuf Sezer ve bir çok davetli izledi.


Gençlik ve Spor İl Müdürü Korhan Öztekin, Düzce'de tenis sporunun gelişmesi için ellerinden gelen desteği verdiklerini söyleyerek, "Şu anda minik sporculara yardım ediyoruz. İnşallah onlarda İpek ablaları gibi iyi bir sporcu olurlar. Ferdi sporlar çok zordur ve çalışmak gerekir. İpek Şenoğlu da meşakkatli yollardan geçmiş ve başarmış. Biz burada tenise destek olmaya devam edeceğiz" dedi.


Şenoğlu, bazı fedakarlıklar olmadan tenis sporunun gelişemeyeceğini belirterek, "Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü tenise çok fazla yatırım yapıyor. Tenis sadece aile isteyince olmuyor. Çok fazla yapılacak şey var. Yapılması gereken ve kat etmemiz gereken yol var. Tenisin iyi yerlere gelmesi fazla zaman almayacak. Önümüz ki 10 yıl içinde tenis Türkiye'de futboldan sonra gelen spor dalı olacak" şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından İpek Şenoğlu, Aydın kardeşlerle gösteri maçı yaptı. Maçı izleyen çok sayıda tenissever de alkışlarla sporculara destek verdiler.

iha
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2008 Salı 13:25:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?