17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

'İpsiz Recep' çekimleri başladı

TRT ekranlarında yayınlanan ve baş rolünü Kadir İnanır'ın oynadığı İpsiz Recep dizisinin çekimleri Düzce'de başladı. Ünlü oyuncu Kadir İnanır, dizinin çekimlerinin yapılacağı Düzce platosunu çok beğendiğini söyledi.


TRT-1 ekranlarında yayınlanan İpsiz Recep dizisinin Düzce'de çekilecek bölümleri için Çay Mahallesi'nde plato kuruldu. Dizinin 10. bölümünün çekimlerine başrol oyuncusu Kadir İnanır ve dizi ekibi geldi. Çekim arasında basının sorularını yanıtlayan ünlü sanatçı Kadir İnanır, Düzce platosunu beğendiğini ifade ederek "Düzce'de kurulan plato çok güzel, bittiği zaman daha güzel olacak. Sadece bu dizideki görevi için değil bu yapılanma. Biz buradan ayrıldıktan, dizi bittikten sonra Düzce'nin eski fotoğraflarını gören yeni nesil çok mutlu olacak, bilgi sahibi olacak. Buna sebep olduğumuz için ayrıca çok seviniyorum. Biz dizinin ilerleyen bölümlerinde özellikle Düzce, Sakarya, ve Karasu bölgelerine ağırlık vereceğiz. O zaman daha sık ve bol görüşeceğiz. Düzce ve çevresine de büyük heyecan getireceğimize inanıyorum'' dedi. İnanır, Düzce platosu için çok fazla para harcandığı ve dizinin Düzce'nin tanıtımında rolü olmayacağı haberlerini de eleştirerek, ''Kalan eseri gören çok mutlu olacak. Eski Düzce'yi bilmeden bu
şehrin tadına varılmaz. Bir kere bu bilince ulaşmak lazım. Burayı gören her genç benim eski Düzce'm neymiş diye o heyecanla, o bilinçle o bilgi ile şehrine bakacak. Bunun para ile karşılığı olabilir mi? Para bu bilginin yanında hiçbir şey ifade etmiyor. Bu çok büyük bir nimettir. Kültür ve sanattan yoksun sadece para ile uğraşan bir toplum hiçbir yere gidemez'' ifadelerini kullandı.

iha
Yayın Tarihi : 22 Kasım 2008 Cumartesi 17:23:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?