17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

Karate milli takım seçmeleri start aldı

Karate Milli Takım seçmeleri Düzce'de start aldı.

Milli Takım Teknik Direktörü Esat Delihasan, "Dünya Şampiyonasında da her zaman olduğu gibi yine gözümüz yükseklerde olacak" dedi.


Japonya'nın başkenti Tokyo'da yapılacak olan 19. Dünya Karate Şampiyonası'nda Türk Milli Takımı'nda yer alacak sporcuları belirlemek üzere yapılan seçmeler Düzce'de start aldı. 36 sporcu 27 kişilik kadroya girebilmek için mücadele ediyor. Karate Milli Takım Teknik Direktörü Esat Delihasan, Dünya Şampiyonası'nda hedeflerinin her zaman olduğu gibi en iyisini elde etmek olduğunu belirterek, "Bugün burada Dünya şampiyonası seçmelerini yapıyoruz. Bütün kategoriler de birer sporcu seçeceğiz. Bunun dışında takım müsabakaları için ekstradan sporcular seçebiliriz. Hedefimiz her zaman olduğu gibi yükseklerde. Tabi şimdiden şunu alacağız, bunu alacağız dememiz zor. Ancak en iyisini elde etmek için mücadele edeceğiz. Bunu söyleyebiliriz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 13 Eylül 2008 Cumartesi 14:04:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
adem tosn IP: 78.161.123.xxx Tarih : 19.12.2008 12:53:45

yha bende karateciyim cok derecelerim var ama milli takıma girmek cok istiyorum ne yapalıyım en büyük hayalim milli takım antrönü olmak ve bunu basaracamm. ve milli sporcu olacagım sizin gibi size basarlılar