17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

Karateciler iddialı hazırlanıyor

Düzce'de 29 Şubat - 2 Mart 2008 tarihleri arasında yapılacak Bay-Bayan Büyükler Türkiye Karate Şampiyonası öncesi Düzce Belediyespor Kulübü antrenmanlarına aralıksız olarak devam ediyor.

18 Temmuz Spor Salonu'nda milli antrenör Mehmet Albayrak nezaretinde çalışmalarını sürdüren Belediyespor Kulübü antrenmanını, Düzce Belediyesi Meclis Üyesi ve Belediyespor Kulübü Başkanı Kadir Badur da izledi.

Emine Bahar Köroğlu, Elif Ay, Ece Deniz Köroğlu, Emine Neşe Yurdusever, Emrah Yılmaz ve Emrullah Fidan'dan oluşan ekip, müsabakalarda başarılı olmak için yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdürüyor. Belediyespor Kulübü Başkanı Kadir Badur, 6 sporcunun en az 4'ünden birincilik beklediklerini söyledi.

Büyükler Türkiye Şampiyonası'nın Düzce'de yapılmasında emeği geçenlere teşekkür eden Badur, "Yaklaşık 600 sporcu bu turnuvaya katılmak üzere Düzce'ye gelecek. Sporcuların konaklamasıyla ilgili düzenlemeleri Türkiye Karate Federasyonu Düzce İl Temsilcimiz Mehmet Albayrak yaptı. İlimizden müsabakalara 3 kulüp katılacak. Biz de Düzce Belediyespor Kulübü olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sporcularımız uzun zamandan beri müsabakalara hazırlanıyor. Biz onların başarılı olacaklarına inanıyoruz. Tüm Düzcelileri, spora gönül veren herkesi turnuvaya bekliyoruz" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2008 Pazartesi 13:46:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?