17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

Karla mücadele toplantısı yapıldı

Düzce’de yaklaşan kış mevsimi nedeniyle, karayollarında alınacak trafik tedbirlerinin görüşüldüğü toplantı Vali Halil Nimetoğlu başkanlığında yapıldı. Emniyet Müdürlüğü Brifing Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Vali Halil Nimetoğlu’nun yanı sıra, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Şemsettin Yenersoy, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Recep Gençoğlu, Karayolları 41. Şube Şefi A. İlker Aktuğ, Köy Hizmetleri İl Müdürü Kenan Üstünel, DSİ İl Müdürü Beşir Özcan, Sağlık İl Müdürü Engin Mutlu, ilçe kaymakamları ve ilçe belediye başkanları katıldı.

İl Emniyet Müdürü Saim İşlek, bu kış geçen yıl olduğu gibi gayretli çalışarak yolların kapanmaması ve trafik akışının durmaması için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, sorumluluk alanında bulunan yol güzergahı hakkında bilgiler verdi.

Toplantıda ayrıca, D-100 Karayolu Bolu Dağı geçişi, otoyol Gümüşova rampaları, Akçakoca yolu Kabalak ve Hiciz mevkileri, yeni yerleşim yeri olan kalıcı konutlar güzergahlarında yoğun kar yağışı ve buzlanmanın karayolu yapısı üzerinde etkili olduğu zamanlarda, çift römorklu kamyon, belediye otobüsleri ve diğer zincirsiz araçların kayarak veya kazaya karışarak yolun trafiğe kapanmasına sebebiyet vermemeleri için gerekli önlemlerin alınması kararlaştırıldı. Ayrıca zinciri bulunmayan araçların yola devam etmelerine izin verilmemesi de uygun görüldü.

düzce
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2004 Cuma 13:09:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?