17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

Kaynaşlı AKP'de 3 aday adayı

AK Parti'de Kaynaşlı Belediye Başkanlığı için aday aday sayısı 3'e yükseldi.

Kaynaşlı Belediye Meclisi Üyesi ve Belediye Başkan Vekili Adnan Ün, AK Parti Kaynaşlı İlçe Başkanlığı'na başvurarak belediye başkanlığı aday adaylığı dilekçesini teslim etti. Daha önce açıklanan isimlerle birlikte Kaynaşlı Belediye Başkanlığı için 3 aday adayın bulunduğunu ifade eden AK Parti Kaynaşlı İlçe Başkanı Birol Şahin, başvuruların 19 Aralık Cuma günü sona ereceğini belirterek, "Olağanüstü durumlar dışında partimiz 19 Aralık Cuma gününden sonra başvuru kabul etmeyecektir" dedi.

Her 3 adaya da eşit mesafede bulunduklarını belirten Şahin "Belediye başkanlığı önemli bir mevkiidir. Halkımız gece gündüz demeden Kaynaşlı'ya hizmet verecek bir başkan istiyor. Biz de teşkilat olarak bu önemli isteği dikkate alarak hareket edeceğiz" dedi. Kaynaşlı Belediye Meclis Üyesi Adnan Ün de, başkanlık için 2004 yılında aday adaylığı için başvuruda bulunduğunu; ancak genel merkezin isteğiyle Eftal Altundal'ı aday olarak belirlendiğini ifade ederek, "Bu süreçte biz partimizin karşısında değil bizzat içinde yer aldık ve hizmet için tekrar adayım" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2008 Pazartesi 18:48:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hüseyin turan IP: 78.162.73.xxx Tarih : 10.01.2009 14:33:30

herkez işine baksın kaynaşlının sorunlarını seçimlere 2 ay kala deyil 3 yıl kala kimse sormuyoda şimdimi aklınıza gedi size söylenecek sözüm yok artık kim seye yaş dökecek gözüm yok artık byyyyyyys alırsınız babayı