17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

Keleş: Yeniden seçileceğim

29 Mart 2009'da yapılacak yerel seçimler öncesinde aday olacağını tekrarlayan Belediye Başkanı Mehmet Keleş, "Yeniden seçileceğimi düşünüyorum" dedi.

İcraatlarının bir dönem daha çalışmayı hak edecek düzeyde olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Keleş, bir kez daha aday olacağını yineledi. Müracaatların başladığı yerel seçim sürecini değerlendiren Belediye Başkanı Mehmet Keleş, "Ben bu süreci çok fazla önemsemiyorum" dedi.

Ak Parti'nin öncelikle büyükşehir belediye başkan adaylarını açıklayacağını kaydeden Keleş, "Daha sonra AK Partili olmayan büyükşehir belediyeleri ve il belediyelerinden başlamak suretiyle yavaş yavaş genel merkez değerlendirmelerini ortaya koyacak. Temayül ve halk yoklamaları gibi çalışmalar yapılacak. Bunlar yapıldıktan sonra ortaya net sonuç çıkacaktır" dedi.

Keleş, Düzce'de aday söylentileriyle ilgili olarak, "AK Parti'den diğer partilerden aday olanlar çeşitli değerlendirmelere tabi tutulacak. Sonuçta adaylar belli olacak. Ben çok fazla önemsemiyorum açıkçası bu süreci. Doğal bir süreç olarak kabul ediyorum" diye konuştu.

İcraatlarının bir dönem daha çalışmayı hak edecek seviyede olduğuna inanan ve genel merkezin bunu göz önüne alacağına işaret eden Başkan Keleş, "Ben bir kez daha aday olacağım. Aday olmam halinde de seçileceğimi düşünüyorum. Bugüne kadar yaptığım çalışmaların bir dönem daha çalışmayı hak edecek düzeyde olduğunu düşünüyorum. AK Parti olarak genel merkezimiz bunu değerlendirecektir. Sonuçta Allah kime nasip ederse o olacak. Çok da fazla önemsemiyorum" ifadelerini kullandı.

iha
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2008 Pazartesi 22:40:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?