17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

Keleş adaylık için başvurdu

Düzce Belediye Başkanlığı aday adaylığı için müracaat eden mevcut Başkan Mehmet Keleş, "Kara bulutlar dağılacak, yepyeni bir düzce kurulacak sloganıyla yola çıktık. Şimdi de yeni bir kadro, yepyeni bir hizmet anlayışıyla vizyon kent düzce izin yola devam diyoruz" dedi.

Ak Parti Düzce İl Teşkilatı'na aday adaylık müracaatları devam ediyor. Düzce Belediye Başkanı Keleş, çok sayıda partilinin katılımıyla aday adaylık için müracaatta bulundu. Keleş, "5 yıl önce kara bulutlar dağılacak yepyeni bir Düzce kurulacak" sloganıyla yola çıktıklarını belirterek, "Bugün yeni yepyeni bir Düzce'de yaşıyor olmanın sevinciyle yola devam kararımızı açıklıyoruz. Çok büyük bir felaket yaşamış, ümitleri tükenmiş, var olan bir çok değeri yok olmuş, karanlığa ve umutsuzluğa gömülmüş bir Düzce'den, pırıl pırıl insanlarımızın geleceğe umutla baktığı birlikte yaşamaktan sevinç ve kıvanç duyduğumuz bir Düzce'yi yenibaştan kurmuş olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Çok işimiz vardı. İmkanlarımız kısıtlıydı. Ama yıkılmadık. Azim ve kararlılıkla sorunların üstesinden gelmeyi başardık. Birlikte başardık. Düzce başardı, Düzceli başardı" dedi.

Yeniden yola devam ettiklerini işaret eden Keleş, "Yeni bir kadro, yenilenen bir hizmet anlayışı, yepyeni bir heyecan, hep yeni bir bakış açışıyla, güçlü, dinamik, zengin, çevresinde sembol olmuş bir kent, geleceğin vizyon kenti Düzce'yi kurmak için yola devam ediyoruz. Hiç kimse ile bir derdimiz yoktur. Tek derdimiz, tek düşüncemiz Düzce'ye hizmet edebilme aşkı ve sevdasıdır" diye konuştu.

Müracaat dilekçesini teslim alan AK Parti Düzce İl Başkanı Fevai Aslan, seçimlerin tüm aday adaylara hayırlı olmasını dileyerek Başkan Mehmet Keleş'e bu güne kadar yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

iha
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2008 Salı 16:58:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?