17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

Kitap okumayanların içi cız etti!

Düzce'de yaz tatili boyunca en çok kitap okuyan öğrenciler ödüllendirildiler.


Düzce Valisi Bülent Kılınç, yaz tatilinde en çok kitap okuyan Büşra Özdemir, Özge Yıldırım ve Ayşenur Fidan'ı para ile ödüllendirdi.


Valisi Bülent Kılınç, 2007-2008 eğitim öğretim yılı yaz tatili döneminde Düzce genelinde ilk ve ortaöğretimde çok kitap okuyan 3 öğrencilere bin 500'er YTL para ödülü verdi.


Valisi Kılınç, okumanın önemini anlatmak için sözlerin yetersiz kaldığını ifade ederek "Okumak insanın başarılı olmasına ve hayattan zevk almasına neden oluyor. Okumak yemek içmek gibi bir ihtiyaç. Okuyan öğrenciler çok daha başarılı oluyor. Veliler kitap okuyarak çocuklarına örnek olmaları lazım. Yaz tatilinde en fazla kitap okuyan öğrencileri yaş grubu ve okullarına göre tespit ettik. Birinci seçilen 3 öğrencimizi tebrik ediyorum" dedi.


Vali Bülent Kılınç, Düzce Arsal Anadolu Lisesi öğrencisi Büşra Özdemir, Beyköy İlköğretim okulu öğrencisi Özge Yıldırım ve Karadere Hasanağa Birleştirilmiş sınıfı öğrencisi Ayşenur Fidan'ı bin 500'er yüz YTL ile ödüllendirerek, kitap hediye etti. Öğrencilerin ailelerini de çocuklarının kitap okumasını destekledikleri için tebrik etti. Tören sonunda Vali Kılınç İhlas Haber Ajansı Muhabiri Ali Yıldız'a da çocukların okumuş olduğu bir kitap verdi.

İha
Yayın Tarihi : 14 Kasım 2008 Cuma 14:52:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?