17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

Kızılay'dan Libya'ya 20 bin battaniye

KIZILAY'DAN LİBYA'YA 20 BİN BATTANİYE YOLA ÇIKTI

Libya'da çıkan iç karışıklık nedeniyle yardıma muhtaç Libyalıların yardımına Türk Kızılay'ı koşuyor. Düzce Batı Karadeniz Afet Müdahale ve Lojistik Merkezinden 8 araçla 20 bin battaniye Mersin Limanına gönderildi.

Kızılay'ın uluslar arası yardımları sürüyor. Düzce Batı Karadeniz Afet Müdahale ve Lojistik Merkezi Müdürlüğü'nden Libya'da yaşanan iç karışıklıktan dolayı mağdur olan ve yardıma muhtaç Libyalılara yardımcı olabilmek için ilk etapta 20 bin battaniye gönderildi. Batı Karadeniz Afet Müdahale ve Lojistik Merkezinin Düzce Kaynaşlı ilçesinde bulunan deposundan TIR'lara battaniyeler yüklenmeye başladı. Kızılay'ın Gençlik Kolları ekipleri de yüklemede ekiplere yardımcı oldu. 8 TIR'a yüklenen Battaniyeler

Libya'ya gönderilmek üzere Mersin limanına doğru yola çıktı. Düzce Batı Karadeniz Afet Müdahale ve Lojistik Merkezi Müdürü Mustafa Yılmaz yükleme işini bizzat takip ederek,"Bizim depomuzdan şu anda istenen sadece battaniye idi. Bizde bu gün araçlara yüklemeyi yapıyoruz. Libya'ya gidecek olan bu malzemeler Mersin limanına götürülecek oradan gemilerle Libya'ya gönderilecek" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Mart 2011 Salı 16:13:04
Güncelleme :8 Mart 2011 Salı 17:59:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?