17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

Köpek barınağı taşınıyor

Düzce'nin Yenitaşköprü köyü girişinde bulunan Düzce Belediyesi'ne ait köpek barınağının et kombinasının yanına taşınması işlemleri başladı.


Yenitaşköprü girişinde bulunan Düzce Belediyesi köpek barınağı, belediyeye ait artıma tesisi genişletme çalışmaları nedeni ile hemen karşısında bulunan Düzce Belediyesi Et Kombinesinin yanına taşınacak.

Bugün itibari ile taşınma işlemleri başladı. Taşınma işlemleri sırasında hayvan severler derneği üyeleri barınağa geldiler. Hayvan severlerde köpeklerin et kombinası yanına taşınmasından rahatsız olduklarını ve bu uygulamadan vazgeçilmesini istediler.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Eylül 2008 Cuma 18:34:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
selçuk akyüz IP: 78.179.158.xxx Tarih : 16.12.2008 15:22:55

buradan yetkililere insanlara halkımıza hayvan sevenlere sesleniyorum burada yaşayan köpekler oldukça sefil ve hasatlıklılar bunun için tüm halkımızdan destek bekliyorum bende bir hayvan sevenlerdenim ve bu kurumla hiç bir alakam bulun mamaktadır ben buradan sizden para beklemiyorum sadece rica ediyorum eyer biraz acıma insafınız varsa gidin düzcedeki bir barınağa bir bakın onlarda canlı sefil ve hastalar sizden isteğim sadece ama sadece gereken ilgililer seslem meniz ve bu barınağı en sağlık lı bir ortam düzenlemelerine teşvik edelim biz debir köpek seviyorsak buradaki bir hayvana sahip çıkalım sizden çok ama çok rica ediyorum tüm halka ulusa türk milletine sevleniyorum lütfen..... selçuk AKYÜZ