17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

'Kötü oynadık ve kaybettik'

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Ligi 3. Grup'ta mücadele eden Düzcespor'un Teknik Direktörü Zafer Göncüler, Keçiörengücü karşısında kötü oynadıklarını ve maçı kaybettiklerini söyledi.

Geçen pazar günü deplasmanda oynanan deplasman maçında Keçiörengücü'ne 1-0 yenilen Düzcespor'da moraller bozuk.

Düzcespor Teknik Direktörü Zafer Göncüler, maçta kötü bir oyun anlayışı sergilediklerini ifade ederek, "Ligin ilk etabında iki maçımız kaldı. Bu maçlardan en az birini kazanmamız şart. Aşağıdan da sıkıştırmalar başladı. Aksarayspor'un puan kazanması ve bizim puan kaybetmemiz hiç iyi olmadı. Ama son kalan iki maçtan en az birini kazanmamız gerekiyor. Maçlara çok iyi şekilde hazırlanacağız. Antrenmanlarımız son hızıyla devam ediyor. Çalışmalarımızda elimizden gelen en iyi motivasyonu ve performansı yüklemeye çalışıyoruz. Umarım maçlardan birinde galip geleceğiz" dedi.

Oyuncuların performansları ve durumları hakkında da konuşan Göncüler, "Sezon içinde yaşanan bazı olaylardan dolayı oyuncuların antrenmansızlık ve formsuzluk gibi bazı sorunları var. İsteksiz hareketler sezdim katıldığım idmanlarda. Ki sanırım bu motivasyon eksikliğinden kaynaklanıyor. Şartlar her ne olursa olsun bir futbolcu görevini sahada eksiksiz yerine getirmelidir. Biz de arkadaşlarımızla özellikle motivasyon konusunda sporcu arkadaşlara yardımcı olmaya çalışacağız" dedi. Perşembe günü karşılaşacakları Keçiören Belediyespor takımını daha önce izlediğini belirten Göncüler, "Rakip her kim olursa olsun, eğer siz sahada iyi olursanız, rakibin bir önemi kalmaz. Düzcespor, yapısı ve kadrosu itibariyle Keçiören Belediyespor takımını yenebilecek güçtedir. Perşembe günü misafir edeceğimiz Keçiören Belediyespor'u eli boş göndereceğimize inanıyorum" dedi. Öte yandan, Düzcespor-Keçiören Belediyespor TFF 3. Lig 17. Hafta mücadelesi 18 Aralık 2008 Perşembe günü saat 13.30'da Düzce 18 Temmuz Stadı'nda oynanacak.

iha
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2008 Pazartesi 18:49:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?