17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

Kuru da adaylık yarışında

AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı kurucusu ve eski İl Genel Meclis Başkanı Okan Eren Kuru, Düzce Belediye Başkan aday adaylığı için müracaatta bulundu.

Ak Parti İl Teşkilatı binasına gelen AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı kurucusu ve eski İl Genel Meclis Başkanı Okan Eren Kuru, Düzce Belediye Başkanlığı için aday adaylık dilekçesini teslim etti.

Kuru, AK Parti çatısı altında partinin kurulduğu günden bugüne kadar önemli görevlerde bulunduğu belirterek, "Hep birlikte, omuz omuza önemli görevlerde bulunduk. Hem ülkemizin, hem şehrimizin kalkınması adına, AK Parti çatısı altında gerçekten iyi işleri yaptık. Ben AK Parti'li olmaktan her zaman onur ve gurur duydum. AK Parti'nin sayesinde önemli hizmetler yapma ve geride önemli izler bırakma şansı buldum. Bu düşüncelerle de bundan sonraki süreç içerisinde, eğer partim bana bir görev verirse, hizmet etme şansı tanırsa, Düzce Belediye Başkanlığı ile bu hizmetlerime devam etmeyi arzuluyorum.

Şu anda mevcut bir AK Parti'li belediye başkanımız var. Hem partimizin aday adaylığı havuzuna bir zenginlik kazandırmak adına, hem de AK Partili olarak kendimi sorumlu hissettim. Bu havuzun zenginleşmesi adına bugün aday adayı olmaya karar verdim. İnşallah bundan sonraki süreç içerisinde bu kararımın hem partimize, hem şehrimize, hem de AK Parti ailesine hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Bu konuda partimizin desteğini her zaman yanımızda gördük. Beraber çalışma imkanlarımız oldu. Bundan sonra da inşallah adaylığım gerçekleşirse de aynı oranda isteğim ve arzum devam ediyor" dedi.

AK Parti İl Başkanı Fevai Arslan ise, Okan Eren Kuru ile çalışma fırsatı bulduklarını belirterek, "Kendisi İl Genel Meclisi Başkanı olarak, biz İl Başkanı ve Merkez İlçe Başkanı olarak birlikte çalıştık. Kendisinin de ifade ettiği gibi, bir sürü de iyi işe hep beraber imza attık. Kendisi partimizin merkez ilçe kurucularındandır. O zamandan bu yana aynı çatı altında beraber çalıştık. İnşallah hayırlı olur. Allah hedefinde, hayırlısı ise nasip etsin. Biz her aday adayımıza bunu temenni ettik. Hayırlısı ise nasip etsin" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2008 Çarşamba 23:17:33
Güncelleme :1 Ocak 2009 Perşembe 19:28:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?