17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

KURU GÖLE SAHİP ÇIKAN YOK MU......

  Düzce turizm tesisler bakımından fakir ve fakir olduğu kadar da yoksundur. Ancak olanları da imar edemediğimiz gibi faliyete de geçiremiyoruz. Düzce'nin Kuzey Doğusunda bulunan Kaynaşlı ile Düzce arasında Bolu Gölcük tesislerine rakip olabilecek KURUGÖL'ü faliyete geçeirebilecek ve yerli ve yabancı turistlerin emrine sunulabilecek bir cesaretli yatırımcı bulunmalı veya Düzcede veya Kaynaşlı Belediyesi Kurugöl için ciddi ciddi yatırımlar düşünmelidirler.

   Düzce Belediye Başkanı seçilen Mehmet KELEŞ tesislerin işletilmesi konusunda İstabul Büyük Şehir Belediyesinin stratejisini izleyeceğinden eminiz. Ancak Bu Kurugöl Düzce Belediyesinin malı değildir. Fakat, Başkanımız bunu da kiralama yoluyla da çözer. Düzcelinin isteği Kurugöl tesislerinin  biran önce faliyete geçirilmesi ve orada atıl olarak bulunan üç katlı binanın restorant veya misafirhane olarak faliyete geçirilmesidir. 

     Düzce veya Kaynaşlı Belediyesi veya özel idaresi olarak KURUGÖL için ciddi yatrımlar düşünülemezse Bu alanın DÜZCESPOR'a veya Düzce Gençlik Spor İl Müdürlüğü'ne kazandırılması gerekir. Bu konudaki çalışmaların  bölgemize turizm ve tanıtım açısıından kazandıracağı pek çok şeyi herkes çok iyi bilmektedir.

 

Bayram Ali KUBİLAY
Yayın Tarihi : 4 Nisan 2004 Pazar 15:48:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?