17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

“Mahallenin ekibi" uygulaması başladı

Düzce İl Emniyet Müdürü Zekeriya Kahraman, polisin binada değil sokakta görev yapacağını söyledi.


Emniyet Müdürü Kahraman, mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Kahraman, muhtarla yaptığı toplantıda zamanında ve yerinde müdahale için kent merkezini 6 bölgeye ayırdıklarını ve bu bölgelerde polisin 24 saat aralıksız görev yapacağını belirterek, "Düzce kent merkezinde bulunan mahalleleri 6 ayrı bölgeye ayırdık ve bu bölgelere polisler görevlendirdi. Bu polisler 24 saat görev başında muhtarlarla ve vatandaşla iç içe olacak. Olası olaylara karşıda zamında ve yerinde müdahale etmiş olacağız. Biz bu projeye 'mahallenin ekibi' adını verdik. Olumlu sonuçlar alacağımıza inanıyorum" dedi.


Emniyet Müdürü Kahraman, kent merkezinde motosiklet ve bisikletlerin sürekli tersten gittiğini işaret ederek, "Düzce'ye geldiğim günden bu yana gözlemliyorum. Bir çok bisiklet ve motosiklet sürücüsü tersten gidiyor. Önümüzdeki günlerde bunlarla ilgili sıkı ve ciddi denetimler yapacağız. Herkes kurallara uyacak" şeklinde konuştu.
Kahraman son olarak, polisin vatandaş odaklı çalışacağını kaydederek, vatandaşın 155'i aramaktan çekinmemesi gerektiğini söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2008 Çarşamba 10:54:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?