17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

Mehmet Keleş 4 yılı değerlendirdi

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, kent için bugün görülen tablonun seçimden önce görünen tablodan daha iyi olduğunu söyledi. 

Başkan Mehmet Keleş, görevde 4. yılı geride bıraktıklarını belirterek, "Düzce'nin geldiğimizde çok fazla işleri olduğunu görmüştük. Hakikaten deprem mağduru olan Düzce birçok sıkıntı ile mücadele ediyordu. Fazla plan program yapmamız mümkün değildi ve çok hızlı çalışmaya ihtiyaç vardı. Biz de elde olan imkanlarla başlamak suretiyle, gittikçe hem imkanları artıran, hem de çalışma sahamızı artıran bir çalışma temposu içerisinde olduk. 4 yıl içerisinde neleri yapabildiniz, ya da istediğiniz kadar başarılı oldunuz mu diye sorarsanız tabi ki şüphesiz bütün işleri bitirdiğimizi söylemek mümkün değil. Yüzde 100 başarılı olduğumuzu söylemek de mümkün değil, ancak başarılı olduğumuza inanıyorum" dedi. 

Düzce'nin 4 yıl öncesinden daha iyi yere geldiğini kaydeden Başkan Keleş, "Bugün gördüğümüz Düzce tablosu, seçilmeden önce gördüğümüz tablodan daha güzel. Ama inşallah daha güzel olacak. Önümüzdeki 1 yılı çok iyi değerlendireceğiz ve bu 1 yılda artan imkanlarımızı çok daha iyi, efektif kullanmak suretiyle yaz aylarında Düzce'nin kalan problemlerini çözeceğiz. Tabi yine bitmeyecek" diye konuştu.
Başkan Mehmet Keleş, Düzce'nin bir 5 yıla daha talipli olduğunu belirterek, "Allah nasip ederse, bir dönem daha belediye başkanlığı için kolları sıvayacağız. Halkımız layık görürse bir kez daha seçilmek suretiyle taahhüt ettiğimizi 10 yıl içerisinde, Düzce'yi bölgesindeki en güçlü, en güzel şehir haline getirerek görevimizi tamamlamış olmanın huzuruyla artık köşemize çekileceğiz. Bu şehri, görev yaptığım süre içerisinde daha güzel hale getirmek için kendime söz verdim. Halkıma söz verdim. Allah'a söz verdim" dedi.

.
Yayın Tarihi : 28 Mart 2008 Cuma 13:32:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?