17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

Memur-Sen'de bayrak değişimi

MEMUR-SEN'DE BAYRAK DEĞİŞİMİ

Memur-Sen Düzce İl Başkanı Eğitim-Bir-Sen Şube Sekreteri Orhan Kılıç oldu.

Memur-Sen Düzce il başkanlığında bayrak değişimi yaşandı. 2008'den bu yana İl Başkanlığı görevini yürüten Şaban Coşkun görevini Eğitim-Bir-Sen Şube Sekreteri Orhan Kılıç'a devretti.

Düzenlenen törende konuşan Şaban Coşkun, "Memur-Sen ailesinde görev değişimimiz var. 2008 yılında devraldığımız görevi 2011 yılına kadar başarılı bir şekilde devam ettirdiğimizi düşünüyorum. Bu 3 yıla yakın süre zarfında bir çok çalışmaya imza attık. Bu süre zarfında ayrıca Prestij Yapı Kooperatifi kurduk ve arsamızı satın aldık. Mart ayı gibi 252 konutun temelini atacağız. Benim görevden ayrılış sebebim Aydınpınar köyünde imamlık yapmamdan dolayı gelip gitmemde sıkıntılar oluyor. Kooperatif kurduk kooperatifçilik emek ve zaman isteyen bir iş. Burada işleri zor takip ediyorum ve uzakta olduğum için yetişemiyorum. Bu nedenle görevimi Orhan Kılıç'a teslim ediyorum" dedi.

Orhan Kılıç ise, "3 yıla yakın zamandır Memur-Sen Konfederasyon Başkanlığını yürüten Şaban Coşkun'dan bu görevi devralmaktayım. Coşkun bu süreçte yaklaşık 3 bin üyeye sahip Düzce'nin en büyük sivil toplum kuruluşunun başkanlığını başarıyla yürütmüş. Sendikamızı büyütmeye devam etmiş ve önemli işlere imza atmıştır. Biz en büyük sivil toplum kuruluşuyuz. Yalnızca kamu çalışanlarının değil, kamudan hizmet alan halkımıza da hizmet üretiyoruz. Devletimizin başında eli sopalı bir yönetim görüyoruz. Bunun takipçisi olacağımızı ve bu yapıyı sorgulayacağımızı belirtmek istiyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından bu güne kadar yaptığı görevden dolayı Şaban Coşkun'a plaket verildi.

MEMUR-SEN'DE BAYRAK DEĞİŞİMİ
İHA
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2011 Cuma 18:08:04
Güncelleme :21 Ocak 2011 Cuma 18:43:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?