17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

MHP güç kazanıyor

MHP DÜZCE'DE GÜÇLENİYOR

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Düzce İl Teşkilatı'nda partiye katılan 28 yeni üyeye yönelik rozet takma töreni düzenlendi.

MHP Düzce İl Teşkilatı binasında gerçekleştirilen rozet takma törenine MHP Düzce İl Başkanı Abdullah Danışmaz, Merkez İlçe Başkanı Taner Çakır ve partililer katıldı. İl Başkanı Abdullah Danışmaz, yeni üyelerin MHP'ye katılmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. "Hükümetin icraatları sonrasında bu 28 değerli arkadaşımız sessiz kalınamayacağının farkına varmışlardır" diyen Danışmaz, "Sizler bundan sonraki süreçte MHP'nin onuru ve gururu olacaksınız. Artık aktif siyasette yer alacaksınız. Metek Köyü'nde güçlü bir ekipsiniz. Bunun daha da büyümesi ve yaygınlaşması için hep birlikte çalışacağız. Sizlerin MHP çatısı altında olmanız bizleri fazlası ile gururlandırmıştır" dedi.

Partiye yeni katılan 28 yeni üye adına bir konuşma yapan Hasan Dursun da MHP çatısı altında aktif siyasette yer almış olduklarından büyük memnuniyet duyduklarını ifade ederek, bundan böyle MHP'nin daha iyi yerlere gelmesi adına canla başla çalışacaklarını söyledi. Dursun, "Çok konuşmak yerine çok çalışmayı tercih ediyoruz. Bundan sonra söylediklerimiz değil, yaptıklarımızla gündemde olacağız" dedi.

Konuşmaların ardından İl Başkanı Abdullah Danışmaz, Merkez İlçe Başkanı Taner Çakır ve parti yöneticileri tarafından yeni üyelere rozetleri takıldı.

MHP'ye katılan yeni üyelerin isimleri ise şu şekilde: "Hasan Dursun, Ahmet Ersoy, Hakan Yakalı, İlhan Aktürk, Ali Dursun, Çetin Şan, Gökhan Ersoy, Ali Metek, Erdal Durmaz, Fatih Ersoy, Çetin Süzen, Selçuk Kırandi, Ali Çınar, Cihat Ersoy, Fatih Ersoy, Özgür Yakalı, Özkan Yakalı, Ersin Ersoy, Hakan Mısır, Samet Eryakalı, Şevki Kar, Kudret Çiftçi, Mustafa Tokgöz, Emrah Ersoy, Sercan Ersoy, Cemil Yazıcı, Rıdvan Uzun ve Ali Aktürk."

MHP DÜZCE'DE GÜÇLENİYOR
MHP DÜZCE'DE GÜÇLENİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 6 Mart 2011 Pazar 14:42:05
Güncelleme :6 Mart 2011 Pazar 17:27:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?