17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

Milletvekili vatandaşla bir arada

AK Parti Düzce Milletvekili Metin Kaşıkoğlu, 82 yılda yapılamayan yolları yaparak şimdiki durumuna getirdiklerini söyledi. 

Düzce'nin Kaynaşlı İlçesi Üçköprü köyünde vatandaşla bir araya gelen AK Parti Düzce Milletvekili Kaşıkoğlu, sorunları dinledi. Vatandaşlar köylerinde yolların bozuk olduğunu ve içme suyu şebekesinin çok eski olduğundan değişmesi gerektiğini söylediler. 

Milletvekili Kaşıkoğlu, "Göreve geldiğimizde sizlere söz verdik yolu ve suyu olmayan hiçbir yer kalmayacak diye. Fakat her şey sabahtan akşama olmuyor. Vatandaşımızı yazın topraktan kışın çamurdan kurtarmak zorundayız. Biz bunları size 2004 yılında söyledik. 82 yılda yapılan yolun iki katı yol yaptık. Bugüne kadar yapılan çalışmalarda temel hedef ana yollardı. Düzce'de yüzde 90 seviyesinde ana yollar asfaltlandı. Şimdi sıra ara yollara geldi. Artık ara yollada da çalışmalar başlayacak. İçme suyunu getirdik, en kısa sürede de Üçköprü köyünde şebeke ile ilgili çalışmalar başlayacak" şeklinde konuştu. 

Kaşıkoğlu, vatandaşla sohbetin ardından köyde bulunan tekstil fabrikalarını gezerek incelemelerde bulundu.

.
Yayın Tarihi : 28 Mart 2008 Cuma 16:44:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ilyas saylı IP: 88.224.182.xxx Tarih : 28.03.2008 21:19:23

tabi tabi örnek vekillersiniz.yıllardır kalıcı konutlar yolunu yaptıramadınız.biri aldı bütün yatırımları kendi ilçesine yaptırdı..öbürü düzcede değil.diğeri akçakocaya bile uğramıyor..adları vekil sadece ama bizi temsile dair bir belirtileri yok