17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

Nu-Door, lideri konuk edecek

Türkiye Basketbol 2. Ligi (TB2L) B grubunda mücadele eden Nu-Door Düzce gençlik Spor Basketbol Takımı bu hafta evinde grup lideri Tofaş Basketbol Takımını konuk edecek. Koç Behçet Üner, taraftara yeni yıl hediyesi vereceklerini söyledi.

TB2L B grubunda mücadele eden Nu-Door Düzce Gençlik Spor Basketbol Takımı ligin 11. haftasında grup lideri Tofaş Basketbol takımını konuk edecek. Maçtan galibiyetle ayrılmak isteyen Nu-Door Gençlik Spor Basketbol takımı çalışmalarını tüm hızıyla devam ettirirken, takımda eksik yada sakat oyuncu bulunmuyor.

Öte yandan Nu-Door Gençlik Spor'un tecrübeli koçu Behçet Üner, geçtiğimiz hafta oynanan Genç Banvitliler müsabakasında alınan yenilgiyi unutturmak istediklerini ifade ederek "Sahaya galibiyet parolası ile çıkacağız. Tofaş gibi güçlü bir ekibi seyircimizin de desteği ile mağlup ederek hem taraftarlarımızı sevindireceğiz, hem de Tofaş'ın on maçlık galibiyet serisine son vereceğiz" dedi.

Nu-Door Gençlik Spor Basketbol Takımı ile Tofaş Basketbol Takımı 11. hafta karşılaşması 26 Aralık 2008 Cuma günü saat :18.30'da Düzce 18 Temmuz Spor Salonunda oynanacak.

iha
Yayın Tarihi : 23 Aralık 2008 Salı 15:36:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?