17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

Nu-Door yeni sezona hazırlanıyor

Nu-Door Düzce Gençlikspor Koç'u Behçet Üner, anlaşıldığı açıklanan Poyrazspor'un oyuncusu Çağlar Karabulut'un kendisinin gelmek istediğini ve görüşme yapıldığını, fakat yine kendisinin bu sabah kulübünde kalma kararı aldığını söyledi.


Türkiye Basketbol Federasyonu İkinci Ligi B Grubu'nda mücadele edecek olan Nu-Door Düzce Gençlikspor yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken, önceki gün yapılan transfer görüşmesinde transferi gündeme gelen Çağlar Karabulut'un takımında kalacağı bildirildi.

Takımın uzun açığını kapatmak istediklerini ve Çağlar'ın menajer Erbil Alkanlar'ı arayarak takımından ayrıldığını söylediğini belirten Üner, "Çağlar, Poyrazspor'dan gerekli şartları sağlanmadığı için ayrıldığını ve bizde oynamak istediğini söyledi. Önceki akşam geç saatlere kadar oturduk konuştuk. Parada da diğer şartlarda da anlaştık. Dün bizimle idmana çıkacaktı, fakat gelmedi. Ne beni ne de menajerimiz Erbil arkadaşımızı aradı. Kendisine başarılar diliyoruz. Biz kesinlikle mukavelesi olan bir sporcuyu ayartmayız veya alma girişiminde bulunmayız. Hele komşumuz olan Akçakoca Poyrazspor'a bunu kesinlikle yapmayız. Bizde kalsaydı ileride belki de sorunlar yaşayacaktık. Hem kulübüne hem de kendisine başarılar diliyoruz. Çağlar, dosyası Nu-Door Düzce Gençlikspor için kapanmıştır" dedi. Koç Üner, takımın son durumundan memnun olduğunu söyledi. Antrenmanlarda yükselen bir grafik çizdiklerini belirten Üner, "Yapılan hazırlık maçlarında eksiğimizin çok olduğunu gördük. Henüz oyuncularımız çok genç ve tecrübesiz. Adaptasyon sorunları yaşacağız. Erdemir galibiyeti iyi oldu diyemem. Şimdi Düzceli sporseverler bizden çok üst düzey bir başarı bekliyor. Yineliyorum hedefimiz Play-Off gruplarına girmek. Bizim takımımız bu düzeyde. Beko Basketbol Ligi'nden bir oyuncuyu kadromuza dahil etmek istiyoruz. Daha önce adını söylediğimiz Mersin'deki oyuncu konusunda kulüple ilgili sorunlar yaşandı. Bu oyuncudan vazgeçtik sayılır. Ayrıca Erdemirspor'da oynayan Tolga ile de görüşmelerimiz devam ediyor. Oyuncu Düzce'ye gelmek istemediğini söyledi; fakat her an durum değişebilir ve bu oyuncuyu kadromuza dahil edebiliriz" ifadelerini kullandı.


Behçet Üner, bir takımda altyapının çok önemli olduğunu ve bu konuda çok etkili olan Hakan Kocakurt'u altyapı için getirdiklerini söyledi. Kocakurt'un yaptığı seçmelerde 40'a yakın altyapı oyuncusunun değerlendirmeye alındığını ve bu sayının gün geçtikçe arttığını belirten Üner, ilerleyen yıllarda Düzceli sporcuların ulusal liglerde mücadele eden isimler olacaklarını da sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2008 Salı 19:10:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?