17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

NU-DOOR Yeşilyurt deplasmanında

Nu-Door Düzce Gençlikspor Koç'u Behçet Üner, Yeşilyurt karşılaşmasını kazanarak galibiyeti Düzcelilere hediye edeceklerini söyledi.

Türkiye deplasmanlı basketbol 2. Ligin A grubunda mücadele eden Nu-Door Düzce Gençlikspor, Yeşilyurt deplasmanı için son hazırlıklarını tamamladı. İki hafta üst üste kazanmış olmanın verdiği moralle antrenmanlar neşe içinde geçiyor. Nu-Door Düzce Gençliksporun Koç'u Behçet Üner haftalık basın toplantısına takım kaptanı Alpay Öztaş ve yeni transfer İsmet Hacıoğlu ile katıldı.

Koç Üner çok güzel bir seri yakaladıklarını belirterek "Bu seriyi sürdürmek istiyoruz. Yeşilyurt maçı için İstanbul'a gidiyoruz. Maçtan bir gün önce maç oynayacağımız salonda bir çalışma yapmak istiyoruz. Rakibimizi hem kasetlerden hem de çıplak gözle izledim ve önlemlerimizi ona göre aldık. Bizim 4 onların 3 galibiyeti bulunuyor. Biz deplasmanda bu maçı kazarak tüm Düzceli spor severlere ve yöneticilerimize bayram hediyesi vermek istiyoruz. Bunu da yapacak güçteyiz. Takımımızın şu an itibari ile maddi bir sorunu yok. Bunun için önce yöneticilerimize sponsor firmamıza, Düzce Valisi Bülent Kılınç'a, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'e ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.


Takım kaptanı Alpay Öztaş Uşakspor ve Beykoz'u yenerek iki maç üst üste kazandıklarını ve bunu Yeşilyurt galibiyeti ile seriye takmak istediklerini söyledi.
Takıma yeni katılan ve henüz 20 yaşında olan İsmet Hacıoğlu ise şunları söyledi "Basketbola Galatasaray alt yapısında başladım. Genç milli, ümit milli takım formalarını giydim. 10 yıldır Galatasaray'da forma giyiyorum fakat şansız bir şekilde sakatlandım. Ama sakatlığım düzeliyor. Düzce'ye Behçet hocamın sayesinde geldim. Böyle tecrübeli bir antrenörle çalışmak benim gibi bir genç sporcu için bulunmaz bir nimet. Bende onu değerlendireceğim, Düzceli basketbol sever ile tanışacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2008 Perşembe 18:42:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?