17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

Nu-Door'da moraller bozuk

Nu-Door Düzce Gençlikspor Koçu Behçet Üner, hafta sonu Ankara Basketbol maçında çok kötü oynadıklarını ve mağlup olduklarını söyledi.


Türk Basketbol 2 Lig B Grubunda mücadele eden Nu-Door Düzce Gençlikspor Koçu Behçet Üner, Ankara Basketbol maçında yerli oyuncularının çok kötü bir performans gösterdiklerini ve bu maçta çok fazla sayı gördüklerini belirtti.

Marvett'ın elindeki sakatlıktan dolayı oynayamadığı maçta oyuncunun maça girmek istemesi üzerine oyuna aldıklarını söyleyen Üner, ilerleyen bölümlerde ağrısının nüksetmesi üzerine yeniden oyundan çıkarmak zorunda kaldıklarını ifade etti. Üner, "Bu maçta potamızda 89 sayı gördük. Bu affedilemez bir durum. Amerikalımızın oynamaması oyun planlarımızı kötü yönde etkiledi. Bizler istediğimiz oyunu kesinlikle sahaya yansıtamadık.

Tabii maçta hakemlerin de bazı kötü etkileri oldu. Gereksiz düdüklerle geriye düşmemizde önemli rol oynadılar. Bu maçı iç sahada oynasaydık çok rahat bir şekilde kazanırdık. Bu maçta oyuncularım istediğim performansın çok altında oynadılar. İlk başta da dediğimiz gibi çok genç ve tecrübesiz bir ekibimiz var. Önümüzdeki maçlara bakmak zorundayız. Bu hafta kendi sahamızda oynayacağımız Gelişim Koleji maçında kendimizi affettireceğiz. Bu maçı kazanmaktan başka şansımız yok. Kendi sahamız ve seyircimiz önünde güzel bir galibiyet alacağımıza inanıyorum" dedi.


Hafta sonu 18 Temmuz Spor Salonu'nda konuk edecekleri Gelişim Koleji maçında her maçta olduğu gibi salonun bu maçta da dolup taşmasını ve Düzceli basketbol severlerin destek vermesini beklediklerini belirten Behçet Üner, hedeflerinin Düzce'de hiç maç kaybetmemek olduğunu da sözlerine ekledi.

İha
Yayın Tarihi : 10 Kasım 2008 Pazartesi 19:19:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?