17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

O proje mahkemeye takıldı

BEYKÖY BELDESİ İÇME SUYU PROJESİ MAHKEMEYE TAKILDI

Düzce'nin Beyköy Beldesi'nde yapılan içme suyu ihalesi mahkeme engeline takıldı. Yapılan ihaleye itiraz edilmesi sonucu idare mahkemesi yürütmenin durdurulmasına karar verdi.

Düzce'nin Beyköy Belde Belediyesi'nde yapılacak olan içme suyu şebekesi için ihale yapıldı. Yapılan ihalede işi alan yüklenici firma ilk olarak 800 tonluk su deposunu tamamladı. Bunun ardından 30 kilometrelik su hattı için başlatılan çalışmalar sırasında Kamu İhale Kurumu'na yapılan itiraz sonucu inceleme yapıldı ve mahkemeye havale edilen konuda idare mahkemesi yürütmenin durdurulmasına karar verince yapılan içme suyu hattı işi yarım kaldı.

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç, işin yarım kaldığını ifade ederek ''Beyköy içme suyu projesi iller bankası tarafından ihale edildi. 2011 yılının 3. ayında yer teslimi yapıldı. Fakat yapılan itiraz sonucu mahkeme yürütmeyi durdurma kararı verdi. Sonucu bekliyoruz. En kısa zamanda çalışmaları yeniden başlatarak 15 ay içinde bitirmeyi planlıyoruz'' dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Temmuz 2011 Cumartesi 10:28:04
Güncelleme :25 Temmuz 2011 Pazartesi 16:42:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?