17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

Öğretmenler okullarını boyadı

Düzce'de, Rıza Malatyalı İlköğretim Okulu öğretmenleri, okulun tümünü baştan sona boyadı.


Mesai saatleri içinde kravatları ve ceketleriyle derslere giren öğretmen ve idareciler, mesai bitiminden sonra ceketlerini çıkarıp boya fırçalarını ellerine alıyor ve okulun duvarlarını boyuyorlar.

Öğrencilerinin daha güzel ve temiz bir ortamda öğrenim görmelerini istediklerini belirten bir öğretmen, bunu zevkle yaptıklarını söyledi. Öğretmenler ayrıca, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nün daha yeni kutlandığı bu günlerde yaptıklarıyla öğretmenlik mesleğinin fedakarlık kelimesiyle eşanlamlı olduğunu ispat etti.
Eğitim-öğretim yılının başlamasıyla okulda gözle görülür güzel çalışmaların hem öğrencileri hem de görev yapan öğretmenleri memnun ettiği belirtildi.

İha
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2008 Perşembe 16:27:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Aydan IP: 78.171.198.xxx Tarih : 4.12.2008 22:12:57

Okulların hiç bir eksiği yok diyen Milli Eğitim'e; "yardım var" deyince okula koşan, ama çocuklarının eğitimi ve sorunlarıyla hiç ilgilenmeyen, herşeyi devletten bekleyen Ağa Köyü halkına "kapak" olsun. Bu ülkede sadece sözde değil özünde cefakar ve idealist öğretmenlerin olması çok sevindirici. Meslek işte bu...Öğretmek sadece sınıfta olmuyor...Ne güzel örnek. Keşke bu örneği alması gerekenler alsa... Emeği geçen öğretmenleri yürekten kutluyorum....