17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

Öğretmenlere TTNET Vitamin tanıtımı

Düzce'de öğretmenlere "TTNET Vitamin" anlatıldı.


Cumhuriyet Anadolu Lisesinde düzenlenen tanıtıma Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sedat Turgut , Telekom Müdürü Kadir Can ve öğretmenler katıldı.


Sebit Eğitim ve Bilgi Teknolojileri Anonim Şirketi Satış Eğitim Yöneticisi Melda Altuğ Dönmez öğretmenler ''TTNET Vitamin'' hakkında bilgi verdi. Dönmez, sinevizyon eşliğinde yaptığı sunumda ''TTNET Vitamin''in öğrenciler ve öğretmenler için yeni müfredata yönelik derslere destek olarak hazırlanmış bilgisayar destekli eğitim etkinliği olduğunu söyledi.


TTNET Vitaminin 4-5-6-7 ve 8. sınıflarda Türkçe, matematik, sosyal bilgiler, fen ve teknoloji derslerini kapsadığını belirten Dönmez, "Vitamin Milli Eğitim Bakanlığı'nın yeni müfredatına uyumlu ders kitaplarına destek niteliğinde bilgisayar destekli eğitim tekniklerini içerir. Öğrenciler ders çalışırken gerekli gördükleri yerlerde vitamin'den faydalanabilirler. Vitamin'deki 3 boyutlu ve sesli konu anlatımları , canlandırmalar, geri bildirim veren etkileşimli alıştırmalar, öğrencilerin derslerini daha iyi anlamalarına güzlerinde daha iyi canlandırmalarına yardımcı olur. Sınıfta yi anlayamadıkları konuları interneti olan her hangi bir yerden defalarca tekrar etme olanağı bulur. Tekrar ederken eğlenir, eğlenirken öğrenir" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2008 Pazartesi 19:49:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?