17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

OSB yolunun alt yapısı bayrama hazır

Düzce İl Genel Sekreteri Kenan Üstünel, Düzce 1. Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) Beyköy beldesinden geçen kısmındaki altyapı çalışmalarını Kurban Bayramı'na kadar tamamlayacaklarını ve yüksek tonajlı araçların kullandığı yolu beton asfalta kaplamayı düşündüklerini söyledi.

 


OSB müteşebbis heyeti toplantısında Düzce 1. OSB'nin yolu da gündeme geldi. Düzce ile OSB bağlantısını sağlayan ve Beyköy beldesinden geçen yolun bozuk olduğuna dikkat çeken İl Genel Sekreteri Kenan Üstünel, Köye Yönelik Hizmet Götürme Birliği ekiplerinin yolda çalışmaya başladıklarını söyledi. Üstünel, yolda yapılacak altyapı çalışmalarının Kurban Bayramı'na kadar tamamlanmasını hedeflediklerini belirterek, "Beyköy kanal yolundan kullanılan yol, 1. OSB yapıldığı zaman, tarafımızdan satıh kaplaması yapıldı. Fakat bu yolda bozukluklar var.

Son gerçekleştirdiğimiz OSB toplantısında Vali Bülent Kılınç bu yolun yapılmasıyla ilgili talimat verdi. Dün itibariyle ekiplerimizi alana bıraktık. Eğer bir aksilik olmazsa yarın orayı düzenleyeceğiz. Ardından da dolgu malzemesi dökeceğiz. Birinci etap çalışması bayrama kadar sonuçlanacak. İkinci etap çalışması da asfalt olacak. Fakat asfalt yapmadan önce yoldan geçirilecek olan kolektör hattını bekleyeceğiz. Kolektör hattı geçtikten sonra da Beyköy Belediyesi'ne ait bazı yolların iyileştirme çalışmaları yapılacak. Biz ağır tonajlı araçların kullandığı kanal yoluna da beton asfalt yapmayı düşünüyoruz. Birinci etap çalışmasını bitirdikten sonra ikinci etapta asfaltlama yapacağız. Fakat asfalt sezonunun sona ermesi nedeniyle, ne zaman bitirileceği konusunda kesin bir tarih veremiyorum" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2008 Salı 17:20:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?