17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

Otomobil, köprüden uçtu!

Düzce D-655 Karayolu'nda saat 04.00 sıralarında meydana gelen kazada, köprünün demirlerini parçalayarak 20 metre aşağı uçan özel aracın içinde bulunan 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgilere göre Düzce D-655 Karayolu'nda Akçakoca'dan Düzce merkez istikametine gitmekte olan Yaşar Sarıbaş idaresindeki 81 BG 433 plakalı özel otomobil, Konuralp Köprüsü'nden aşağı uçtu. Köprünün demir parmaklıklarını parçalayıp, yaklaşık 20 metre aşağı uçan ve ters dönen araç hurda yığınına döndü.

Kazanın bildirilmesinin ardından olay yerine gelen itfaiye ekipleri, takla atarak ters dönen aracı tekerlekleri üzerine aldı. İtfaiye ekipleri uzun süren uğraşlar sonucunda ilk olarak araç içinde sıkışan Cemal Karabulut'u (42) yaralı olarak kurtardı.

Kazada hayatını kaybeden araç sürücüsü Yaşar Sarıbaş'ın ise cesedine ulaşıldı. Yaralanan Cemal Karabulut Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırılarak, tedavi altına alırken, Yaşar Sarıbaş'ın (36) cesedi otopsi yapılmak üzere Düzce Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

iha
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2008 Pazar 09:25:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?