17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

Polisin 163. yıl kutlaması

Düzce İl Emniyet Müdürü Saim İşlek, "Devletin gülen yüzü olarak, halkımızın hizmetkarıyız. İtici değil bir çekim merkezi olmak, ayrımcı değil, birleştirici olmak düsturumuzdur" dedi.

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 163. yıldönümü, Düzce'de çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Anıtpark'ta düzenlenen törenlerde ilk olarak Atatürk Anıtına çelenk sunuldu.

Ardından bir konuşma yapan Emniyet Müdürü İşlek, polis teşkilatının kurulduğundan bu yana önemli görevler üstlendiğini belirterek, "Teşkilatımız kurulduğu günden bugüne yurt sathında huzur ve güveni sağlama, vatandaşın can ve mal güvenliğini koruma, kanun hakimiyetini ve devlet otoritesini sağlama gibi önemli ve hayati görevler üstlenmiştir. Temiz toplum, şeffaf yönetim ve güler yüzlü devlet olabilmek için devletin gülen yüzü olarak halkımızın hizmetkarıyız. İtici değil bir çekim merkezi olmak, ayrımcılık yapan değil birleştirici olmak düsturumuzdur anlayışıyla ilimizin huzur ve güvenliği konusunda gösterdiğimiz faaliyet, ortaya koyduğumuz proje ve uygulamalarla hissedilir derecede olumlu gelişmelere hep birlikte şahit olmaktayız. Sizler bizlere güvendikçe ve vatandaşlık görevlerinizi üstlendiğinizde suçu önleme ve suçla mücadelede başarı grafiğimiz daima artacaktır" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından polis konulu şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi. Tören emniyet müdürlüğünde tebriklerin kabulü ile devam etti.

.
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2008 Perşembe 19:12:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?