17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

Polisler şehitliği ziyaret etti

Düzce Emniyet Müdürü Saim İşlek, ülkenin iç güvenliğini sağlamak ve istikrarın devamı için gerekirse kanları ve canlarını vermeye devam edeceklerini söyledi. 

Türk Polis Teşkilatının 163. kuruluş yıldönümünde şehitlikte tören düzenlendi. Emniyet mensuplarının yanısıra şehit polis yakınlarının da katıldığı törende ilk olarak şehitliğe çelenk sunuldu. Saygı duruşunda bulunulmasının ardından konuşan Emniyet Müdürü Saim İşlek, Cumhuriyet, vatan, toprak, bayrak ve bağımsızlık gibi kavramların kendileri için kutsal ve hassas kavramlar olduğunu belirterek, "Şehit kardeşlerimiz bu yüce kavramlar için canlarını vererek şehit olmuşlardır. Biz bu bayrağın sevdalısı, bu ülke insanın hizmetinde olan polisleriz. Bizim için bayrağımız, birliğimizin ve bütünlüğümüzün sembolüdür. Devletimizin ve milletimizin istiklal ve hürriyet meşalesidir. Milletimiz çok iyi biliyor ki kahraman Türk Polisi ettiği kutsal yeminine sağdık kalarak görevlerinin ifasında canlarını dahi vermekten çekinmeyecek kadar fedakar ve cesaretlidir.
 
Bu ülkenin huzuru, güvenliği ve esenliği için mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz. Ülkemizin iç güvenliğini sağlamada istikrarın devamı için gerekirse kanımızı ve canımızı vermeye devam edeceğiz. Ama asla ve asla ettiğimiz yeminden dönmeyeceğiz" dedi. 

Daha sonra şehitler için dua edildi, şehit mozolelerine çiçek bırakıldı.

.
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2008 Çarşamba 13:45:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?