17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

Polisten mahalle toplantısı

Düzce İl Emniyet Müdürü Zekeriya Kahraman, "Biz vatandaşın polisiyiz. Vatandaşı rahatsız eden her şey bizi rahatsız eder" dedi.


Düzce İl Emniyet Müdürü Kahraman beraberinde, emniyet müdür yardımcıları ve ilgili birim müdürleri ile birlikte Ağa mahallesinde vatandaşla mahalle toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan Emniyet Müdürü Kahraman vatandaşı rahatsız eden her şeyin kendilerini de rahatsız edeceğini belirterek, "Düzce'de yeni göreve başladım ve ilk olarak Ağa mahallesinde sizlerle bir araya geliyoruz. Bu toplantının amacı sohbet ve tanışma toplantısı. Bildiğiniz gibi Düzce merkez polis sorumluluk bölgesinde bulunan mahalleleri 6 bölgeye ayırdık. Bu bölgelerden sorumlu ekiplerimiz var. Bunlar sizlere daha çabuk ulaşmakta ve sizlerle bizler arasında bir köprü oluşturacak. Bu ekiplerimize her türlü şikayetlerini iletebilirsiniz. Bunun yanı sıra 155 Polis İmdat hattını arayıp burada şikayetlerinizi bildirebilirsiniz. Sizleri rahatsız eden her şey bizleri rahatsız eder" dedi.


Emniyet Müdürü Kahraman ayrıca polisin 24 saat sokakta olacağını ifade ederek, "Asayişe çok önem veriyorum. Bu konuda sizlerinde desteğini bekliyorum. Bir yerde şüpheli bir durum gördüyseniz mutlaka bize haber verin" şeklinde konuştu. Emniyet Müdürü Kahraman'ın konuşmasının ardından toplantı sohbet havasında devam etti.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2008 Cuma 12:04:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?